Zanima me, koliko časa ste bili najdlje samski?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
Hmmm... najprej 3leta (ampak to so bile neke osnovnošolke ljubezni,tako da tega niti ne štejem kot da bi takrat imela tipa).
drugače pa, med bivšim in zdajšnjim tipom je pretekel malo več ko mesec dni. ja,dokaj hitro, ampak mi ni žal, da sem takrat zagrabila priložnost in pustila tistega kretena, ter ga zamenjala z Darlingom, s katerim sva skupaj že skoraj 2leti.
drugače pa, med bivšim in zdajšnjim tipom je pretekel malo več ko mesec dni. ja,dokaj hitro, ampak mi ni žal, da sem takrat zagrabila priložnost in pustila tistega kretena, ter ga zamenjala z Darlingom, s katerim sva skupaj že skoraj 2leti.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Celo življenje, se pravi od rojstva pa dokler nisem mojega sedanjega spoznala ja, pač nisem hotla z nikomer na pol bit, da ga sploh ne bi mela kaj preveč rada, oz. da bi bila osnovnošolska ljubezen, moj pa je tisti res pravi. pač je prvi, pa kaj. dostim je že z prvim tak zalaufalo
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Hmmm...med zdajšnjim in njegovim predhodnikom je bilo mogoče kakšne 2 tedna...pač unga tko al tko nism mela rada bla sva skupej 1 mesc, v zdejšnjega sm pa takoj zapičla oči k sm ga vidla in mi tut ni žal, ker bova mela kmal 5 let
Ostalo se pa ne spomnin več
Ostalo se pa ne spomnin več
Live your life like you want
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Je bilo kar eno dolgo obdobje ko sem bila sama. Sam mi je pasalo. Pač nisem našla nikogar, ki bi mi bil tolk všeč, da bi bila z njim. Več kot dve leti in pol je bila tema No zdej pa spet že nekaj tednov furam samski stan, kolk časa bo trajalo, pa ne vem in se ne obremenjujem. Mam prijateljice, ki so samske že več kot pet let. Pa to ne pomeni, da je z njimi kej narobe, pač ne najdejo nikogar, ki bi jim bil tko všeč, da bi se z njim spustile v zvezo.
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
nekje približno .... hmmm... 14 mesecev... s tem da me je vseeno bivši vrtel okoli prsta... čeprav kao nisva hodla je veljalo neko nenapisano pravilo, da naj ne bi imeli drugih... sam... MLADOST JE NOROST IN VČASIH TUDI NEUMNOST:p
A natural good vibration
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]